►портал ЗА бременността, раждането и майчинството

 

Най-добрата рецепта за красота

Май няма нужда да се доказва научно, но наистина няколко шведски учени са го направили. Липсата на сън е истински враг на красотата. И за да го докажат учените провеждат специално изследване.


Най-добрата рецепта за красота

Експертите избрали група от 23 млади жени на възраст между 18 и 31 години, които се съгласили да им направят няколко фотосесии между два и три часа сутринта. Направили фотосесия след като били спали своите необходими осем часа сън. След това направили друга сесия, но този път след като не били спали 31 часа.
След това група учени прегледали снимките и направили своите заключения. Момичетата, когато не били спали от много време изглеждали много по-непривлекателни, с нездрав и изморен вид, отколкото когато се били наспали.
Това определено не е много голяма новост по темата, всички сме виждали разликата в лицата си, когато сме се наспали добре и когато не сме мигнали цяла нощ. Сега вече сме убедени, че най-доброто средство за красота е абсолютно безплатно и можем да го правим у дома, дори без да ставаме от кревата, страхотно нали?
Но ви даваме и един важен съвет: за да се събудите със свежо и отпочинало лице, преди да си легнете трябва да го почистите много добре. Това е най-добрият начин да регенерираме клетките на кожата. С това и един спокоен и здрав сън ще се чувстваме красиви, свежи и отпочинали.


           
Deteto.info
 
Такт ООД
София 1434,
кв. Симеоново,
ул. Симеоновска 19

Последвайте ни