►портал ЗА бременността, раждането и майчинството

 

Кои са водещите марки в детската мода


Кои са водещите марки в детската мода

Дойде времето от годината, когато все повече и повече започваме да усещаме присъствието на лятото и по-топлите месеци. Време, в което правим проверка на летните модни тенденции, за да обновим детския гардероб. Тази година, на радара ни са няколко дизайнерски марки, гиганти в детската мода и детски дрехи от Kidsfashion.bg.
Като повечето родителите, искаме най-доброто за децата си – от храната, която ядат, до дрехите, които носят. Модата стана много достъпна през последните години, но бързите й темпове имат сериозно социално и екологично въздействие. Бързата мода е евтина по причина. Идеята на марковите детски дрехи, е да купуваме по-малко, но по-трайни и качествени продукти. Когато избираме маркови етикети, не получаваме само отлично качество. Да, цената често е по-висока, но получаваме много повече, отколкото плащаме. Модерни и стилни, марковите дрехи открояват хлапетата, по отношение на модния им вкус.

Гигантите в детската мода

Deteto.info

В наши дни, сме склонни да забравим стойността на комфорта и по-лесно се изкушаваме от дрехи, които не могат да ни предложат качество и издръжливост, а вместо това се грижат за масовата консумация.  Дизайнерските дрехи определено са с много по-високо качество. Това е така, защото брандове като GUESS kids, Mayoral, Boboli и Abel & Lula използват по-добрите и по-трайни материи, от по-висок клас, що се отнася до изработка и детайли.

 

Deteto.info

Mayoral

Детската колекция на испанската марка Mayoral е най-известна със своите детайли и индивидуалност, която тази година отпразнува своята 80-годишна история в дизайна. С безупречна изработка и меки материи, брандът е вдъхновен от желанията на малките любители на модата. Дрехи, обувки и аксесоари, които искат да бъдат носени от бебета, момичета и момчета на възраст от 0 до 16 години.

Deteto.info

Guess

Стилните деца са запознати с американския етикет на модата – GUESS kids. Предлагайки очарователни колекции за малки фешънисти – дънки, ризи, тениски, комплекти, рокли, обувки и аксесоари – тази компания обича да разнообразява своя каталог от модерни и градски модели за най-малките. Създадените с любов и произведени с невероятно внимание към детайла, артикулите на GUESS kids притежават очарование, което никога не излиза от мода.

Deteto.info

Boboli

Използвайки детското въображение, Boboli изгражда и създава детски дрехи, актуални за всеки сезон. Испанската марка обича да си играе с цветове, детайли и трендове: няма как да сбъркаме колоритния й и интензивен принт с друга марка. Безкомпромисен по отношение на качество и детайли, Boboli e игрив и изобретателен бранд, който задължително трябва да присъства в гардероба на малките.

Deteto.info

Abel & Lula
 

Със своите вълшебни колекции, испанските дизайнери Abel & Lula правят специалните им моменти, още по-специални. С вечен, елегантен външен вид, тази първокласна марка обединява традицията и модерността. Вдъхновени от вълшебните приказки, украсени с детайли, тези модели предлагат на децата магия, която доказва, че мечтите наистина се сбъдват.

В крайна сметка, индивидуалната философия на всеки родители, личен стил и бюджет определят дали дизайнерските детски дрехи на световни марки си струват цената. Детското облекло на водещите марки издържат времето и се произвеждат в много по-малко количество. Колкото повече плащаме за дрехите на децата, толкова по-малко ще купуваме и по-малко ще е въздействието ни върху препълнените сметища. Допълнителното заплащане компенсира спокойствието, че правим разумна екологична инвестиция, в полза на нашето бъдеще – децата!


           
Deteto.info
 
Такт ООД
София 1434,
кв. Симеоново,
ул. Симеоновска 19

Последвайте ни